avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As dori sa îmi deschid o firma în care sa vand ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As dori sa îmi deschid o firma în care sa vand produse handmade.

Bună ziua! Sunt studenta în anul 2(am 20 de ani) și as dori sa îmi deschid o firma în care sa vand produse handmade, dar nu știu ce ar fi cel mai ok(pfa, srl, etc). Toate au atât avantaje, cât și dezavantaje, dar nu știu ce forma ar fi cea mai profitabila pentru mine, având în vedere ca sunt studenta. Menționez ca publicul țintă este cel online. Va mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Magazin online comercializare articole textile - pfa/ii/if/srl/srl-d? neamtuandrei neamtuandrei Bună ziua, Intenționez să deschid un magazin online având ca principala activitate comercializarea produselor textile(artizanat) realizate atât de mine ... (vezi toată discuția)
Vanzare de haine second hand-online iuliadiaconu1 iuliadiaconu1 Buna ziua, Imi doresc sa vand produse second hand online, indeosebi haine. Nu detin site si promovarea s-ar face exclusiv pe retele de socializare. Inainte ... (vezi toată discuția)