avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua! În urma cu o luna, un domn jurnalist a ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua! În urma cu o luna, un domn jurnalist a postat pe ...

Buna ziua! În urma cu o luna, un domn jurnalist a postat pe un site de socializare, un live in care susținea ca (,) camionul care ne aparține nu deține aviz,(aviz electronic, noul sumal2
, camion care transporta lemn) un adevărat scandal, in cele urma descoperindu-se ca nu avea dreptate, dar el a continuat sa facă lucrul asta, sa ne facă hoți, oamenii au scris comentarii de genul: dați foc la camion, bătaie șoferului, etc...nu a făcut niciodată un live in care sa zică ,,scuze” sau sa spună ca nu e vina lui, nici a noastră, nimeni nu fura, doar niște erori la programul respectiv.
Mai nou, au apărut pe Facebook niște pagini, care postează poze cu camioanele noastre încărcate, și nu numai ale noastre, întrebarea este, domnul dacă nu e jurnalist, are voie sa posteze camionul care este pe firma pe care o detin? Pana la urma e bunul firmei...nu mi se pare corect ca sa ii facă poze și sa posteze pe pagina lui de Facebook, in scop negativ sau in orice alt scop. Au voie sa facă atâta tam-tam și sa ne calce atât in picioare, m-am saturat ca lumea sa strige Hoții după noi, iar noi nu am făcut nimic.

Alte discuții în legătură

Postarea unei discutii pe facebook Isobel Isobel Salut! As vrea sa va intreb ceva. Sunt niste \"domnisoare\" pe facebook, care au o pagina publica, unde, in primul rand, posteaza poze amuzante de pe net. ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mă confrunt cu o problemă privind protecția datelor ... Daniela0022 Daniela0022 Bună ziua. Mă confrunt cu o problemă privind protecția datelor personale pe rețele de socializare. O persoană cunoscută postează poze fără ... (vezi toată discuția)