avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună ziua. Mă confrunt cu o problemă privind ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună ziua. Mă confrunt cu o problemă privind protecția datelor ...

Bună ziua. Mă confrunt cu o problemă privind protecția datelor personale pe rețele de socializare. O persoană cunoscută postează poze fără consimtamantul meu cu mine, cu familia menționând adresa de domiciliul. Menționez ca toate acestea sunt cu scopul intimidarii pentru ca in trecut m-a șantajat.
De asemenea si-a creat mai multe conturi de Facebook si Instagram m-a contact dar i-am raportat conturile și l-am blocat. N am știut de activitatea lui pe rețelele de socializare până recent când am aflat de la altcineva din lista lui de prieteni că postează datele personale dar si imagini fără permisiunea mea.
Doresc sa înaintez o plângere către Anspdcp pt încălcarea drepturilor la viata intima, familială.Am văzut ca in formular precizează sa descriu demersurile întreprinse la nivelul persoanei pt soluționarea plângerii.Mentionez ca l am ignorat si nu i am răspuns niciodată la mesaje. Este necesar sa am dovada prin care ii interzic sa mai posteze? Doresc sa știu cum se procedează in cazul persoanelor fizice.Care sunt pașii de urmat?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:45, 16 Iulie 2022
trebuie sa puteti dovedi ca ati facut demersuri pentru rezolvare si conciliere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoană deţine pozele mele intime!! Loredana Fridmam Loredana Fridmam Buna seara ! Apaproximativ cateva zile in urma o persoană mi- a spart contul de instagram si ma santaja ca are pozele mele intime , daca nu fac ce vrea el le ... (vezi toată discuția)
Calomnie? Legal1228 Legal1228 Buna ziua! Ce pot face in cazul in care o persoana copiaza pozele mele de pe retelele de socializare si le posteaza pe conturile lor de socializare ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)