avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Pot fi dat in judecata daca fac publicitate platita ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Pot fi dat in judecata daca fac publicitate platita altor Firme? ...

Pot fi dat in judecata daca fac publicitate platita altor Firme?

Am sa incerc sa explic cat mai bine contextul , ca intrebarea mea sa fie inteleasa .

Sunt pe cale sa creez un software , pe care doresc sa il vand pe baza de abonament intr-o nisa specifica B2B .

Pana voi finaliza acest software , vreau sa imi creez o comunitate pe toate retele de socializare , unde apoi sa pot face publicitatea cat mai siblata a produslui meu.

Pentru a creea aceasta comunitate mi-am propus sa ofer cat mai multe informatii valoroase comunitatii mele , legate de bussinesul pe care il practica

Sa presupunem ca tipul lor de afacere are nevoie de transportatori specializati in transporturi periculoase . Daca as crea o lista cu 100 de transportatori ADR si as face o reclama platita pe retelele de socializare nisei mele , in care as spune daca sunteti in cautarea de transportatori cu adr aici aveti o lista cu 100 de transportatori , daca unul din acei transportatori vede acea reclama , pot fi dat in judecata ?

Ideea este sa fac brandul meu cunoscut facand reclama altor bussinesuri fara acordul lor, care ar avea legatura cu nisa mea.

Multumesc frumos pentru timpul acordat mesajului meu , si va doresc tuturor un sfarsit de wekend cat mai linsitit alaturi de familie si cei dragi
Cel mai recent răspuns: Kis Alexandru , utilizator 22:42, 12 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Publicitate platita de dvs? Stricto senso, nu e nici o problemă. Cu toate acestea, ar putea să fie considerat un serviciu nesolicitat. E prudent să contactați aceste firme în prealabil
Buna seara domnule Adrian Dimitriu va multumesc pentru timpul acordat mesalui meu .
Da publicitatea va fi platita de mine pe facebook si instagram in adevaratul sens al cuvantului . M -am gandit ca asta ar fi o strategie buna de marketing pentru mine .

Chiar daca va fi mai anevoios acest drum sa le scriu acestor firme , va fi o experienta foarte buna si cine stie ce oportunitati pot aparea .

Toate cele bune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva prestari servicii prin internet mirela_ctn mirela_ctn O firma nou infiintata, platitoare de impozit pe profit si neplatitoare de TVA cu sediul in Romania, desfasoara activitati de prestari servicii pentru firme cu ... (vezi toată discuția)
Din floare in floare, comparatii siteuri barouri Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cautand asiduu contul in care pot achita taxa pentru cardul de avocat 2008, am constatat cu "aproape surprindere", ca acesta nu exista. Nu pe pagina oficiala ... (vezi toată discuția)
Tabelul cu cotele de intretinere - rubrici separate pentru fondul de reparatii si rulment ? Lidia2012 Lidia2012 Buna ziua. V-as ruga sa ma lamuriti daca tabelul cotelor la intretinere trebuie sa aiba coloane separte pentru fondul de rulment, respectiv de intretinere. De ... (vezi toată discuția)