avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Pot fi dat in judecata daca fac publicitate platita ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Pot fi dat in judecata daca fac publicitate platita altor Firme? ...

Pot fi dat in judecata daca fac publicitate platita altor Firme?

Am sa incerc sa explic cat mai bine contextul , ca intrebarea mea sa fie inteleasa .

Sunt pe cale sa creez un software , pe care doresc sa il vand pe baza de abonament intr-o nisa specifica B2B .

Pana voi finaliza acest software , vreau sa imi creez o comunitate pe toate retele de socializare , unde apoi sa pot face publicitatea cat mai siblata a produslui meu.

Pentru a creea aceasta comunitate mi-am propus sa ofer cat mai multe informatii valoroase comunitatii mele , legate de bussinesul pe care il practica

Sa presupunem ca tipul lor de afacere are nevoie de transportatori specializati in transporturi periculoase . Daca as crea o lista cu 100 de transportatori ADR si as face o reclama platita pe retelele de socializare nisei mele , in care as spune daca sunteti in cautarea de transportatori cu adr aici aveti o lista cu 100 de transportatori , daca unul din acei transportatori vede acea reclama , pot fi dat in judecata ?

Ideea este sa fac brandul meu cunoscut facand reclama altor bussinesuri fara acordul lor, care ar avea legatura cu nisa mea.

Multumesc frumos pentru timpul acordat mesajului meu , si va doresc tuturor un sfarsit de wekend cat mai linsitit alaturi de familie si cei dragi

Alte discuții în legătură

Doresc sa cumpar un spatiu nefolosit de pe casa scarii rousseau2 rousseau2 Buna ziua! Am cumparat un apartament intr-un bloc de 4 etaje, la parter. Pe holul scarii, corespunzator cu peretele baii mele( care da spre casa scarii), ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii, analize necesare angajare sofer profesionist Cristiann90 Cristiann90 Buna ziua, urmeaza sa ma angajez ca sofer de tir. Problema mea este ca sufar de Hepatita B. Cand am mers sa fac fisa medicala pentru a ma inscrie la scoala de ... (vezi toată discuția)
Este considerata amenintare sau santaj atunci cand cineva te acuza cu acuzati false ca ar fi fost violata? precious007 precious007 Buna seara Am nevoie de o informatie rapida daca se poate sa stiu cum sa procedez. Este considerata amenintare sau santaj atunci cand cineva te acuza cu ... (vezi toată discuția)