avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avizele/Autorizațiile necesare pentru producția de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avizele/Autorizațiile necesare pentru producția de lumânări parfumate?

Buna ziua!

As avea nevoie de consiliere juridică cu privire la avizele/Autorizațiile necesare pentru producția de lumânări parfumate. Ma intereseaza sa discut cu cineva care are experiența și știe sigur parcursul, întrucât pana acum am primit informații contradictorii.

Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

E profitabil un atelier de productie lumanari decorative ?unde gasesc furnizori pentru materia prima ? petre1981 petre1981 Cati bani sunt necesari pentru a deschide un atelier de productie lumanari decorative ? Am citit ca lumanari pentru lacasele de cult nu pot produce ca e ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pentru producere de lumanari parfumate, cod caen: ... AlexandraI0099 AlexandraI0099 Bună ziua! Pentru producere de lumanari parfumate, cod caen: 3299, 4719 și 4791 ce fel de autorizatii sunt necesare? Menționez ca dețin SRL. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Productie lumanari artizanale si comert online merrywick merrywick Buna seara! Vreau sa pornesc o afacere - productie lumanari artizanale comercializate exclusiv online si prin parteneri (gen eMag, elefant.ro, etc.) si m-am ... (vezi toată discuția)