avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... E profitabil un atelier de productie lumanari ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

E profitabil un atelier de productie lumanari decorative ?Unde gasesc furnizori pentru materia prima ?

Cati bani sunt necesari pentru a deschide un atelier de productie lumanari decorative ? Am citit ca lumanari pentru lacasele de cult nu pot produce ca e monopolul bisericii, e adevarat ? Ma intereseaza orice detaliu: ce utilaje sunt necesare, cat costa, unde gasesc furnizori pentru materia prima, ce avize si autorizatii sunt necesare , daca e profitabil etc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:05, 6 Februarie 2016
Profitabilitatea unei afaceri depinde de administratorul afacerii, cum isi organizeaza activitatea, marketingul, plasarea produselor. Pentru acestea este indicat sa urmati cursuri de specialitate, sa cititi pe internet despre afaceri similare. Este important sa cunoasteti tehnologia, materialele utilizate. Ceea ce doriti dvs, informatii complete despre aceasta afacere, nu pot fi detaliate aici deoarece este o expunere foarte ampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen atelier confectii textile Dan01 Dan01 buna ziua doresc sa aplic masura 312, pt infiintarea unui mic atelier de confectii textile ,dar doresc sa si personalizez materialul prin imprimare textila ... (vezi toată discuția)
Fonduri ue neramursabile sau nu numai, pentru o ciupercarie gabi474 gabi474 pentru a face o ciupercarie se dau fonduri eu detinand numai terenul si un certificat de producator?si nu stim unde si ce trebuie sa facem prima data fiind si ... (vezi toată discuția)
Constructie biserica fara acordul vecinilor iana_iana iana_iana Buna ziua! Exact langa casa bunicii mele se construieste o biserica, dar nu i-a cerut nimeni acordul. Au daramat deja cladirea existenta, care era o casa ... (vezi toată discuția)