avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... cod caen atelier confectii textile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

cod caen atelier confectii textile

buna ziua
doresc sa aplic masura 312,
pt infiintarea unui mic atelier
de confectii textile ,dar doresc sa si personalizez materialul prin imprimare textila si broderie.
ce cod CAEN este necesar pentru aceste operati?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Puscasu , Alte profesii 15:03, 13 Iulie 2016
13 Fabricarea produselor textile
14 Fabricarea articolelor de imbracaminte
Aceste doua grupe de cod CAEN va autorizeaza pentru productie, cititi:
[ link extern ]
Cat despre pesonalizare, aflati detalii la registrul comertului.
Cititi mai mult aici:
www.avocatnet.ro/content/con...
Daca ai aflat raspunsul te rog sa-l impartasesti ca si eu sunt in aceasi dilema de cateva saptamani
Aveti cod CAEN 1399 - Fabricarea altor articole textile.
Aceasta clasa include:
-fabricarea de etichete, ecusoane, etc.
-fabricarea de pasmanterie ornamentala: trese, ciucuri, pampoane etc.
-fabricarea fetrului
-fabricarea tulului si a altor tesaturi tip plasa, a dantelei si broderiilor, în bucati, fâsii sau motive decorative
-fabricarea altor articole textile tratate sau acoperite: calc pânzat, canava pentru utilizare în pictura, musama si materiale textile apretate similare, materiale acoperite cu guma sau substante amilacee
-fabricarea de diverse articole textile: fitiluri textile, pentru lumânari si pentru lampi
-fabricarea benzilor de pânza sensibile la presiune
-fabricarea sireturilor din materiale textile
-fabricarea pufurilor pentru pudra

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen firma care sa ofere servicii de broderie pe articole textile? lagunageza lagunageza Buna ziua, as dorii sa infintez o firma care sa ofere servicii de broderie pe articole textile, Oare la ce cod caen m-as incadra? va multumesc (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Cod caen atelier de prelucrare manuala a lanii AlinaDita AlinaDita Buna ziua, Doresc sa accesez fonduri nerambursabile pe masura 6.2 si am cetava neclaritati legate de codul caen si daca activitate apoate fi de servicii sau ... (vezi toată discuția)