avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua, m-am trezit in anul 2021, atunci cand am ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua, m-am trezit in anul 2021, atunci cand am accesat site ...

Buna ziua, m-am trezit in anul 2021, atunci cand am accesat site - ul ghiseul.ro,cu o taxa de salubrizare pentru o locuinta in care nu locuieste nimeni.
Pana in aceasta luna, nu am avut contract de salubritate,acum am facut pentru ca am inteles ca a devenit obligatorie.conditiile sunt aceleasi,nu locuieste nimeni la adresa.
Am depus o contestatie la primarie, pentru care am primit refuzul anularii taxei.
Daca merg mai departe, in instanta, pot castiga procesul?
Ce ma sfatuiti sa fac, in aceste conditii?
Multumesc,
Alina

Alte discuții în legătură

De ce sa platesc pentru 7 persoane cand, de fapt, locuieste doar una, taxa de gunoi in sectorul 2 Adrian Batrineanu Adrian Batrineanu Taxa de habitat in sectorul 2 Va rog sa ma sfatuti ce sa fac, Speta este urmatoarea: Mama mea este proprietara unui apartament de 4 camere din sectorul 2, ... (vezi toată discuția)
De ce primariia te obliga sa platesti salubritate pt..o adresa ... marcelutza marcelutza De ce primariia te obliga sa platesti salubritate pt..o adresa unde NU LOCUIESTE NIMENI?De ce sa platesc un serviciu de care Nu Beneficiez? Este legala o ... (vezi toată discuția)
Solicitare carte de identitate si certificate de nastere la depunderea declaratiei de impunere in vederea stabilirii cuantumului taxei speciale de salubritate laura80a laura80a La nivelul localitatii, se schimba operatorul de servicii de salubrizare. A fost infiintat in subordinea Consiliului Municipal, Serviciul Public pentru ... (vezi toată discuția)