avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua, Intrebarea mea este legata de plafonul ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua, Intrebarea mea este legata de plafonul maxim al ajutorului ...

Buna ziua,

Intrebarea mea este legata de plafonul maxim al ajutorului de stat pentru firme din domeniul productiei primare de produse agricole (100.000 euro):

O firma care a obtinut ajutor de 100.000 eur in baza OUG 151/2020 poate obtine ajutor si in baza programului Agro IMM Invest?

Dar in cadrul altor scheme de ajutor de stat?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

O noua schema de ajutor de minimis pentru imm-uri! Daniela Bolog Daniela Bolog 10 mai 2013 Ministerul Finantelor a pregatit o noua schema de ajutor de minimis prin care se intentioneaza sustinerea in continuare a IMM-urilor in vederea ... (vezi toată discuția)
Oferta bancii include credite acordate din surse de finantare bei cu garantia jeremie Daniela Bolog Daniela Bolog 30 octombrie 2012 IMM-urile care acceseaza creditele din surse BEI cu garantia JEREMIE beneficiaza atat de costurile mai reduse ale sursei de finantare puse ... (vezi toată discuția)
Cofetariile se pot incadra la minimis 2013? lucia-dobrita lucia-dobrita Am 46 de ani , detin firma din 2004 si, as vrea sa stiu daca pentru un laborator de cofetarie-patiserie pot beneficia de ajutorul de stat minimis 2013 .M-ar ... (vezi toată discuția)