avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... O doamnă contabil șef la o primărie devine ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

O doamnă contabil șef la o primărie devine incompatibilă ...

O doamnă contabil șef la o primărie devine incompatibilă dacă soțul ei participă la o achiziție, ea nefăcând parte din comisie? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 17 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu devine incompatibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazurile de incompatibilitate sau conflict de interese. hp777 hp777 Buna seara/ziua. Am o rugaminte si anume, daca un presedinte al unei comisii de concurs , organizat in baza : \"HOTĂRÂRE nr. 286 din 23 martie 2011 ... (vezi toată discuția)
Soţ, soţie, rudă sau afin până la gradul al iv-lea inclusiv cu oricare dintre candidaţi hp777 hp777 Buna seara/ziua. Am o rugaminte si anume, daca un presedinte al unei comisii de concurs , organizat in baza : \"HOTĂRÂRE nr. 286 din 23 martie 2011 ... (vezi toată discuția)
Membru in comisia de concurs in incompatibilitate hp777 hp777 Subiect: Cazurile de incompatibilitate sau conflict de interese. Buna seara/ziua. Am o rugaminte si anume, daca un presedinte al unei comisii de concurs , ... (vezi toată discuția)