Buna seara
Ma poate reprezenta cineva in acest caz?! Sunt solutii ?
08 08 2018- incalcare art 336.alin1
27 10 2020- instanta stabileste pedeapsa de 8luni inchisoare pentru incalcare art 336.alin1
In baza art 83cp si art396 alin4cpp Amână aplicarea pedepsei de 8luni inchisoare pe term de suprav 2 ani
12 02 2021 BiroulAutostradaA1 /IPJ Dambovita
Avand in vedere sentinta penala nr 1094 din 27 10 2020 ramasa definitiva prin neapelare va comunicam urm:
In baza art 336alin.1 C.P.P cu aplicare art 396.alin1, alin 4 si alin,10C.P.P
Stabileste pedeapsa de 8luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul sub infulenta bauturilor alcoolice sau al altor substante
Im baza art 83 Cp Amana aplicarea pedepsei si stabileste un termen de supraveghere de 2ani
In conformitate cu diapozitiile art 103.1.C si art 106 alin.1litB
Sa dispus suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 120 de zile, incepand cu data de 08 08 2018
*In 2020 am condus fara a poseda permis. Am fost oprit de un echipaj , nu am avut ce sa prezint,scuza fiind..nu am actele la mine(permis) agentul ma cunostea din "vedere" asa ca mi-a intocmit PV /lipsa documente si centura de siguranta
*2020 aceasi situatie,agent diferit PV /Nesemnalizare la schimbarea directiei de mers.
Da in timpul procesului. Inainte ca hotarea sa ramana definitiva
Azi am primit o alta notificare in care spuneau ca dobandire permisului se dispune de catre seful politiei pe raza careia sa comis fapta la cererea titularului,dar mai aveti dosare in lucru 14 02 2020 si 22 09 2020
Am inteles, deci nu sunteti in stare de recidiva, ceea ce inseamna ca aveti sanse sa nu ajungeti la puscarie.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.
Am sa va contactez cat mai curand possibil pentru a discuta aceasta problema
Cu respect
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Am inteles, deci nu sunteti in stare de recidiva, ceea ce inseamna ca aveti sanse sa nu ajungeti la puscarie.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.