avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, as dorii sa instalez camere de supraveghere ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, as dorii sa instalez camere de supraveghere intr-o ...

Buna ziua, as dorii sa instalez camere de supraveghere intr-o optica medicala.Sunt obligata sa fac acest lucru cu o forma autorizata sau pot sa mi le achizitionez si de pe internet?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Aprobare sistem de supraveghere video parcare bloc bloc101a bloc101a Buna ziua, Urmeaza sa instalez un sistem de supraveghere video pentru 3 scari de bloc 3 camere dome pentru monitorizarea intrarii in bloc si 5 pentru ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere eu din nou eu din nou As dori sa stiu daca montarea camerelor de supraveghere intr-un bloc asociatie de locatari, este legala si daca pentru acest lucru este necesara unanimitatea ... (vezi toată discuția)