avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere impotriva procesului verbal de constatare a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei ...

Plangere impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei - pentru lipsa mastii in exterior.

As dori sa stiu cum as putea sa depun o plangere impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei pentru lipsa mastii in exterior. Locuiesc in sectorul 2 Bucuresti, va rog sa imi spuneti exact cum trebuie sa procedez, si pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a reusi sa contest o viitoare contraventie pentru nepurtarea mastii. Doresc seriozitate si nu batjocura, multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:42, 20 Martie 2021
e greu sa fii serios cand esti intrebat cum sa contracarezi sanctiunea impotriva unei viitoare contraventii, planificate, chiar. cu scuze
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pasii sunt urmatorii fie vs adresați unui avocat pentru a va redacta macar contestatia/plangerea fie va apucați de citit,studiați legislație,forumuri etc.Taxa de timbru va costa 20 de lei,contestația o fotmulati în 2 ex ,alaturati înscrisuri si depuneti la judecatorie.Nu pașii conteaza ci ce motive s ar putea invoca intr o contestație că sa aveti succes,aici e diferenta intre , ,,modelele" moka pe care românii le iubesc si experienta unui avocat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Pai eu intreb, daca in cazul in care este sactionat pentru nepurtarea mastii, cum procedezi in instanta. multumesc oricum de raspuns.
Contestația se face ca și cum.ar fi vorba de orice amenda.
Nu exista deosebiri.
La instanta este ca la orice alt proces.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei ... Matei Alexandru Viorel Matei Alexandru Viorel Plangere impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei – pentru lipsa mastii in exterior. Daca eu doresc sa cer cheltuieli de judecata, cam care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! este legal un proces-verbal de constatare a contravenției ... minerva78 minerva78 Bună ziua! Este legal un proces-verbal de constatare a contravenției întocmit de un agent de politie, care nu a constat contravenția? În raport a ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda circulatie ardei2011 ardei2011 Am fost sanctionat pentru nepurtarea centurii de siguranta si lipsa talonului masinii. Astfel, am primit avertisment pentru lipsa talonului si amenda + ... (vezi toată discuția)