avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Instigare la nerespectarea carantinei ?!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Instigare la nerespectarea carantinei ?!

Buna ziua !
Dețin un abonament la o sala de Fitness, iar aceștia mi-au spus că deși locuiesc intr-o zona carantinată nu îmi pot suspenda abonamentul pe perioada carantinei indicând-mi să accesez alte centre deținute de aceștia ce nu fac parte dintr-o zona carantinată.
Consider că nu este legal ba mai mult furnizorul de servicii instigă prin atitudinea lui la instigare pentru nerespectarea măsurilor covid.
Nu știu dacă este corect ceea ce spun, așa că va rog să îmi spune-ti o părere juridică, Mulțumesc Veronica
Ultima modificare: Duminică, 21 Martie 2021
VerVeri, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Discriminare, atac la persoana sau cum poate fi catalogata ? ContSters168366 ContSters168366 Buna seara, ma numesc Criatian Florescu, sunt din Targoviste si as dori sa imi explicati, sa ma lamuriti cu privire la un aspect. Am fost declarat indezirabil, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. ... sonias sonias Buna ziua. In 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. In 29 am primit rezultat pozitiv. In 28 pina la asteptarea rezultatului am facut o garda la ... (vezi toată discuția)