Sunt doua chestii diferite.
1,Faptul ca oamenii nu mor după vaccinare dacă se vaccinează.
2.Daca persoanele vaccinate transmit sau nu virusul către alte persoane.
Punctul 1 l-am lămurit in alt topic, p. 252 și anterior de aceasta postare.Statul roman, autoritățile competente, mai exact spus, nici nu știu daca era informate la momentul cand știam eu.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Punctul 2 are relevanta intrucat vaccinați intra în carantină și dacă nu transmit virusul.
Aceasta este de fapt si de drept problema fundamentala și aici apare o lipsa.de logica sau de.ratiune pura.
La ce sa stea în carantină o persoană care nu transmite virusul ?
Autoritățile sustin aceasta teza dar ii baga în carantină și pe vaccinați și pe cei care au trecut prin boală și sunt imuni sau pe cei care nu transmit virusul Sars-Cov-2.
Ati inteles care este problema de baza?
Toată lumea venita din zone colorate în baza unei logici iraționale va intra în carantină indiferent dacă transmite sau nu virusul.
Simplul fapt ca, o persoana vine din strainatate intra în carantină.
Nu fac deloc referire la cei nevaccinati sau la cei care nu au trecut prin boală.
Mai sunt și.cei care nu.stiu ca au trecut prin boală dar se.poate dovedi științific pe.baza de test.
Deci, statul roman introduce în arest la.domiciliu persoane care nu pot transmite virusul ceea ce este neconform cu Constituția României, Convențiile Europene și este ilegal daca nu aduce argumente științifice solide.
Nu este o varianta fericita ca statul.roman sa se ascundă după.alte state mai puternice cu mult.decat România intrucat nici acelea nu fac fata la.randul lor chiar dacă sunt mult mai puternice pe parte economica.
Ca sa intelegeti poziția mea, va pot spune ca în februarie-martie 2020 eu susțineam aparari si strategii de apărare de genul Taiwano-Chineze, cele mai dure din lume, de altfel.
Deci, deși aceștia puteau face și aparari mai bune, deși au fost extrem de dure, astăzi nu se mai justifica asa ceva.
Nu știu daca intelegeti ce înseamnă să fi mai dur decât chinezii,dar, adeptul democrației absolute pe timp de pace sau atunci când nu are sens sa stea oameni nevinovați în arest la.domiciliu.
Așadar, fiind un om democratic cu.mult mai mult.decat se.poate înțelege, sunt de parere ca astăzi se încalcă drepturi și.libertati fundamentale complet irațional și statul va plăti dacă nu va înțelege sa faca lucruri logice și inteligente raportate la.situatia pandemica actuala și nu.la ficțiuni lipsite de orice logica pura.