avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Lucrez în Învățământ, am avut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Lucrez în Învățământ, am avut contract pe perioada ...

Bună ziua. Lucrez în Învățământ, am avut contact pe perioada determinata, acesta a fost suspendat pe data de 31.08.2020. Am născut in septembrie 2019. În anul școlar 2020-2021 nu am mai avut contract de munca, fiind în concediu creștere copil. Întrebarea mea este: ar fi trebuit sa beneficiez și în acest an școlar de contract de munca? Sau ma pot întoarce începând cu data de 1 sept 2021? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Karinaanais , utilizator 16:31, 22 Martie 2021
Pana cand ati avut c.i.m.?
Pana la data de 31.08.2020

Cornel Vasile a scris:

Pana cand ati avut c.i.m.?

Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2021
Karinaanais, utilizator
In acest caz, va trebuie un nou c.i.m.
Nu îmi va fi afectata vechimea, dacă în anul școlar 2020-2021 nu am avut contract de munca, nu?

Cornel Vasile a scris:

In acest caz, va trebuie un nou c.i.m.

Perioada CCC = vechime in munca si in specalitate

Alte discuții în legătură

Gradatia de merit, ccc si un nou dosar pentru gradatie. IoanaScarlii IoanaScarlii Buna ziua. O intrebare daca ma poate lamuri cineva. De la 1 sept. 2016 am obtinut gradatia de merit. In anul scolar 2019-2020 am avut contractul suspendat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt profesor suplinitor cu contractul de munca încheiat ... madalinaalina0510 madalinaalina0510 Bună ziua, sunt profesor suplinitor cu contractul de munca încheiat la data de 31.08.2019, cf deciziei de angajare pe perioada determinata. În prezent ma ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a continua după alina.alin alina.alin Bună ziua! In aprilie voi intra în concediu de creștere a copilului. În acest moment lucrez în învățământ, fiind suplinitor cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)