avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am primit de la INTRUM ,un mesaj prin care eram ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am primit de la INTRUM ,un mesaj prin care eram instintata ca ...

Am primit de la INTRUM ,un mesaj prin care eram instintata ca am de platit 181.00 lei ,suma restanta de la ENEL.Am sunat pt mai multe lamuriri si mi s-a spus ca este suma restanta de la contractul vechi pe care l-am incheiat cu ENEL -ul.Eu nu am nici o suma restanta si nici nu am incheiat contractul cu ENEL,contractul este in derulare.Oricum nu m-au lamurit cu nimic,asa ca am sunat la ENEL.S-a verificat situatia si mi s-a spus ca sunt la zi,sa ignor mesajul.Am primit al doilea mesaj de la INTRUM,sfatuidu-ma sa platesc pt evitarea crearii unui istoric de plata negativ.Am sunat din nou la ei,mi s-a raspund dupa o perioada de asteptare ,iar cea de la telefon mi-a spus ca nu se ocupa ea cu creantele de la ENEL,dar imi face legatura cu un coleg de al ei si sa stau in telefon.Dupa iar ceva timp de asteptare mi-a comunicat ca colegul ei este ocupat ,dar ma va suna in cursul zilei respective.La pranz am primit un bip de la aceasta firma ,am sunat din nou si am fost pusa in asteptare.Ma simt hartuita,ma deranjeaza cu mesajele lor nefondare.Ce sa fac pt a scapa de ei,sa ma adresez politiei sau ANPC-ului?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:25, 23 Martie 2021
Le puteti transmite ca o sa faceti plangere la Politie daca va mai hartuiesc cu mesaje.
Ar fi ok sa intrebati si pe cei de la enel daca au comunicat datele dvs. acestei companii si, daca nu au facut-o, ii puteti intreba pe acestia din urma cum au ajuns in posesia lor.
Toata discutia sa o faceti in scris si, daca cai din urma nu raspund, puteti depune o plangere si la ANSPDCP pentru folosirea datelor dvs. personale pentru hartuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii intrum romania enel FPG FPG Buna ziua! Mama mea nu a avut niciodata contract cu Enel (intotdeauna a fost pe numele tatalui). In ultimul timp, mama a primit mesaje de la Intrum, in care ... (vezi toată discuția)
Cum se mai vând datele cu caracter personal Unudepestrada Unudepestrada Context: O verisoară i-a luat fiului ei un apartament, ca să nu mai platească chirie. Baiatul este atit de aerian, că maica-sa mă pune pe mine să îl ... (vezi toată discuția)
Hartuire telefonica de catre banca ContSters342111 ContSters342111 Buna ziua, cu cativa ani in urma am facut la o banca un card de cumparaturi.mi-am platit rata sau dobanda pana acum 3-4 luni cand am avut niste probleme si am ... (vezi toată discuția)