avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua. As dori o soluție l-a problema pe care o ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua. As dori o soluție l-a problema pe care o voi expune. Tatal ...

Buna ziua.As dori o soluție l-a problema pe care o voi expune.Tatal meu a decedat.Am făcut succesiunea si am trecut la următorul pas partajul.Pt documentatia .cadastrala am chemat un topograf pt a face măsurătorile. În urma acestora s-a sesizat faptul că avem mai puțin teren fizic decât în CF.S-a depus lucrarea de actualizare date care s fost respinsă.Tin sa precizez faptul că topograful a gasit o suprapunere virtuala a terenului vecin peste al nostru cu mai puțin de 2% pe care a specificat-o in urma unei cereri in audienta la inginerul sef OCPI.Rasunsul acestuia a fost impertinent prin soluția data : o intelegere cu vecinii sa isi repozitionare terenul sau judecata.Intrebarea mea ar fi: cum si cine trebuie sa rezolve situatia? Topograful zice ca nu stie ce solutie sa imi dea.Va multumesc si astept un raspuns in acest sens.

Alte discuții în legătură

Suprapunere virtuala terenuri dorincornea dorincornea Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu cateva sfaturi pentru urmatoarea situatie: - Am cumparat anul trecut o parcela dintr-un teren dezmembrat in mai ... (vezi toată discuția)
Teren suprapus virtual carmen cucu carmen cucu Detin un teren care se suprapune virtual cu 3 nr cadastrale . Inspectorul de la oficiul cadastral a trimis cate o convocare celor 3 proprietari dar nu s-au ... (vezi toată discuția)
Salut.. am cumpărat în 2018 o proprietate, iar din luna august ... Marianade Marianade Salut.. Am cumpărat în 2018 o proprietate, iar din luna august a acestui an vreau să fac o dezmembrare de teren , dar mă pomenesc cu răspuns la cerere. ... (vezi toată discuția)