avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... spete la magistratura?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

spete la magistratura?

se mai dau spete la magistratura sau au ramas doar cele doua grile si interviul?
Cel mai recent răspuns: Gabriela71 , utilizator 11:30, 5 Ianuarie 2007
buna!!!
nu se mai dau spete la INM.:) din cate styu pt acest an pt mai trz nu styu!! sper ca nu!:)
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 August 2006
Maria Claudia, Avocat
cum, ofena ? n-ai aflat ?
se dau spete dar si proba practica !
iar de la anul .. se va simula si proces .. la admitere
e grav !!!!!!
nu se mai dau spete la magistratura.eu am dat anul acesta si nu s a dat decat testul grila,testul logic si testul psihologic.cine n a fost la examen sa nu mai vorbeasca aiurea.
nu se mai dau spete la magistratura.eu am dat anul acesta si nu s a dat decat testul grila,testul logic si testul psihologic.cine n a fost la examen sa nu mai vorbeasca aiurea.X-(

Alte discuții în legătură

Care e nota minima pentru a fi acceptat in barou? bm2 bm2 Buna ziua as dori sa stiu daca este o nota minima de a intra in barou sau se iau cele mai mari note si in functie locuri cum se face la admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Test logica anda2happy anda2happy am citit saptamana trecuta in Adevarul ca se va introduce la admiterea in magistratura un test de logica eliminator.dar nu erau mai multe detalii. cunoaste ... (vezi toată discuția)
Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)