avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! În decembrie 2019 , m-am portat cu telefon ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! În decembrie 2019 , m-am portat cu telefon , abonament ...

Buna ziua! În decembrie 2019 , m-am portat cu telefon , abonament tv si net de la Telekom , la Digi RCS -RDS . După portare am predat echipamentul la Telekom, în baza unui proces verbal de predare -primire . Acum după 15 luni de la portare , primesc notificare de la o societate recuperatoare de creante cu sediul în Cipru , precum am de plata 350 lei , la Telekom, deoarece nu am respectat contractul cu ei . As dori sa aflu legea care permite portarea fara respectarea contractului , în condițiile în care ei susțin că au reînnoit contractul telefonic , fără semnătura. Multumesc !

Alte discuții în legătură

Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. ... Ybaion Ybaion Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. Am un abonament de circa 10 ani la Telecom TV în care este inclus și un abonament de ... (vezi toată discuția)
Executare rds rds adriana1207 adriana1207 Anul trecut am fost acționate în judecată de către RCS RDS pentru un contract de telefonie mobila pentru a cărui număr am cerut portare in alta ... (vezi toată discuția)