avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu mai sunt cetatean roman din 1987 si cartea de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu mai sunt cetatean roman din 1987 si cartea de munca a ramas ...

Nu mai sunt cetatean roman din 1987 si cartea de munca a ramas la ultimul loc de munca. Am luat legatura cu arhiva si mi sa spus ca ma gaseste pe statele de polata dar nu gaseste cartea de munca.
Cum pot anunța in monitorul oficial ca am pierdut cartea de munca daca nu am cnp sau alt act de identitate romanesc si nu am nici seria si numarul cartii de munca pierdute
va multumesc
semiro
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 26 Martie 2021
Pentru publicarea oricărui anunţ de pierdere sunt necesare : cerere de publicare, însoțită de copie B.I./C.I.... in loc de B.I./C.I. puteti folosi pasaportul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta de angajator Hilos Hilos Buna seara doresc sa stiu cum pot afla seria si nr al carti de munca ia find pierduta de angajator Vreau sa declar la Monitorul Oficial cartea de munca ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca sitterli-m sitterli-m Am plecat din Romania in 1990,cartea de munca a ramas acolo. Acum este de negasit.ultimul loc de munca nu mai exista. Ce pot face? (vezi toată discuția)
Buna ziua! acum aproape doi ani,odata cu decesul si inmormintarea ... chiojdean chiojdean Buna ziua! Acum aproape doi ani,odata cu decesul si inmormintarea mamei melé su disparut din casa mai multe acte intre care si cartea de munca. Cu celelalte ... (vezi toată discuția)