avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua Dacă am câștigat un proces civil în ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua Dacă am câștigat un proces civil în care pârâtul ...

Bună ziua
Dacă am câștigat un proces civil în care pârâtul trebuie sa mi acorde o suma de bani, dar în decizia judecătorească nu este specificat termenul de acordare a acesteia, în ce interval de timp trebuie sa mi acorde pârâtul acea suma
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:31, 7 Februarie 2022
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
dupa ce ramane definitiva si o legalizati, puteti apela la un executor judecatoresc, daca debitorul nu va plateste de bunavoie.
Rămâne definitiva după ce trec cele 10 zile în care pârâtul are drept de apel și acesta nu intentează?
Trebuie sa primesc din nou o hotărâre judecătorească, de aceasta data definitiva, după ce trec cele 10 zile?
Va mulțumesc

Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2021
gi-jane2, moderator
Nu mai primiti nicio hotarare, asta ramane definitiva dupa ce trece termenul de apel, daca nu depune.

pt a raspunde, se apasa pe raspunde, nu pe citeaza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2021
gi-jane2, moderator
Am înțeles nu am mai intrat de multa vreme și nu mai ma pricep atât de bine. De legalizat unde se face la notariat?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
la judecatorie, acolo unde v-ati judecat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in ce termen legal primesc banii înapoi,respectiv ... Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! In ce termen legal primesc banii înapoi,respectiv cheltuielile de judecată, onorariu avocat,xerocopierea dosarului,taxa te timbru judiciar? Va ... (vezi toată discuția)
Punerea in aplicare a unei sentinte scopada2007 scopada2007 Cine pune in aplicare sentința instanței pentru recuperarea debitelor daca aceasta nu a fost atacata in termenul de recurs de 15 zile de către ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu myryam myryam Buna ziua,am o intrebare : daca o persoana nu are bunuri,conturi bancare sau alte venituri pe numele lui si nu poate fii executat silit pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)