avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! In ce termen legal primesc banii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! In ce termen legal primesc banii înapoi,respectiv ...

Buna ziua! In ce termen legal primesc banii înapoi,respectiv cheltuielile de judecată, onorariu avocat,xerocopierea dosarului,taxa te timbru judiciar? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:55, 5 Septembrie 2022
Buna ziua, de indata ce hotararea ramane definitiva. Notificati debitorul cu privire la plata sumelor iar daca nu se conformeaza solicitati la executor executarea sa silita in termen de 3 ani de la ramanerea definitiva a hotararii prin care au fost acordate cheltuielile.
Daca este banca sau societate de recuperare trebuie notificata.
Mie mi-au virat mereu banii repede în astfel de cazuri.
Sa le anexati și hotărârea instantei.

Scris din București 2022
Daca debitorul este solvabil atunci executorul judecatoresc poate recupera sumele restante.Dacă e un SRL cu un angajat si 200 lei capital social sau un cetățean fara bunuri imobile,conturi doar cu un salariu sau o pensie dureaza...
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani când debitorul nu are bunuri VioricaBufnea VioricaBufnea Cum pot recupera o suma de bani pentru care am hotărâre judecătorească favorabila , însă persoana nu are venituri și bunuri pe numele sau. Situația ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.Am 2 clienti care nu au platit facturile la timp.La unul dintre ei am contract de vanzare la celalalt am angajament de plata,ambele dosare sunt deja ... (vezi toată discuția)
Incuviintare poprire din motive excpuse gresit de executor/ulterior respinsa Mariaggg Mariaggg Buna seara. O sa incerc sa fiu succinta. Deoarece veniturile fostului sot fluctueaza destul de mult, pensia de intretinere a copilului deasemeni. El a platit ... (vezi toată discuția)