avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am o amânare a aplicării pedepsei , a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am o amânare a aplicării pedepsei , a trecut un ...

Buna ziua! Am o amânare a aplicării pedepsei pentru un refuz recoltare probe, a trecut un an ! De curând sunt cercetat intr-un dosar de frauda cu asigurările din 2015 (grup infracțional, fals sub semnătura privată) redeschis acum, nefiind vinovat(mi-a fost folosită indentitatea fără voia mea), dar vreau sa știu in cazul in care îmi face dosar penal, se renunța la amânare sau îmi face doar dosar penal cu suspendare deoarece este fapta produsă înainte de amânare ?
Ultima modificare: Duminică, 28 Martie 2021
Coman91, utilizator
Daca noua infractiune este descoperita in termenul de supraveghere si se pronunta o condamnare, chiar si dupa expirarea acestui termen, amanarea se revoca si se va calcula pedeapsa rezultanta conform regulilor de la concursul de infractiuni.

Cabinet de avocat "Elena Viorica Mavhima" a scris:

Daca noua infractiune este descoperita in termenul de supraveghere si se pronunta o condamnare, chiar si dupa expirarea acestui termen, amanarea se revoca si se va calcula pedeapsa rezultanta conform regulilor de la concursul de infractiuni.

Nu este descoperită pe perioada amânării , este un dosar închis demult din lipsa probelor fata de cei care au făcut și m-au băgat indirect și pe mine și redeschis înainte de amânare și încă nu este finalizat ! Cum se procedează? Cum ați spus mai sus?
Da, pentru ca nu s-a pronuntat o pronuntat o hotarare definitiva inainte de amanarea pedepei. In acest ultim caz, hotararea de amanare s-ar fi anulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicarii pedepsei dumutaadrianred dumutaadrianred Buna, in cazul unui inculpat care a primit o amanare a aplicarii pedepsei si are pe rolul instantei un dosar , acesta poate primi o pedeapsa cu suapendare ... (vezi toată discuția)
Fapta savarsita in perioada de probațiune a amanarii aplicarii ... Marin ionescu2 Marin ionescu2 Fapta savarsita in perioada de probațiune a amanarii aplicarii pedepsei de 9 puni,pentru care sa dat amenda penala,va revoca cele 9 luni și se vor executa ... (vezi toată discuția)
Amânarea aplicării pedepsei Ana madalina Ana madalina Buna seara , dacă a avut amânarea aplicării pedepsei și a săvârșit o alta infracțiune cu 10 zile înainte de a se termina perioada aceia de 2 ani , ... (vezi toată discuția)