avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de colaborare PJ - PF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de colaborare PJ - PF

Buna ziua,

Ca persoana juridica, pot incheia contract de colaborare cu persoane fizice pentru remuneratie strict pe baza de comision?
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2021
Fedain, utilizator

Alte discuții în legătură

Remuneratie doar din comision? Fedain Fedain Buna ziua, Exista posibilitatea de a angaja o persoana fizica a carei remuneratie sa fie strict dintr-un comision agreat? Ma gandesc ca nu ar fi posibil cu ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare... mai este posibil ? CrissMGC CrissMGC Buna ziua ! Am si eu o nedumerire... Am ajuns in situatia in care trebuie sa angajez trei persoane pentru a ma ajuta sa caut clienti dispusi sa-si faca ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare cu persoane fizice zeita_zeita zeita_zeita Buna ziua, Am nevoie de niste lamuriri, in ceea ce priveste contractele de colaborare intre mine, ca persoana juridica si un nr. de n persoane fizice, care ... (vezi toată discuția)