avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Șomaj tehnic pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Șomaj tehnic pfa

Bună seara. Am o mare problema cu somajul tehnic primit ptr un PFA. Astăzi am sunat sa întreb de ce nu am primit somajul pe luna februarie și mi-a răspuns o doamna care ma făcut ca pe o albie de porci. Mi-a spus ca mi-a convenit sa i-au banii de la ei și sa nu mai muncesc ca mi sa anulat șomaj ca am declarat încasări 0 și ca o sa d au toți banii înapoi și ca nu ne mai saturam de pomeni plus ca o sa vina în control. Am uitat sa spun ca mi-a mai zis ca am o contabila proasta ca trebuia sa știe când a depus actele ca trebuie sa am icasari. Sunt din Câmpulung arges și actele se depun la București și nu știu dacă doamna de la Pitești care ma amenta are dreptul sa hotărască ce și cum. Am crezut ca îmi sta inima ca am anevrizm aortic dar nu ma mai operez ca poate îmi cer banii. Nu știu unde sa sun sa mi se spună clar ce am de făcut. Am ajuns la concluzia ca operația pe cord deschis este mai riscanta decât fiscul și dacă aflu ca vor banii înapoi renunț la operație ca să înapoiez banii. Eram pornit pe operație dar momentan așteptăm să treacă pandemia dar asta e.Am uitat sa precizez ca am încasat banii pe șomaj tehnic pe trei luni noiembrie, decembrie și ianoarie 23milione pe luna
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2021
Badiu Adrian, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am sunat la pitești sa ma interesez de ce nu primesc ... Badiu Adrian Badiu Adrian Bună ziua. Am sunat la Pitești sa ma interesez de ce nu primesc banii jomaj tehnic pfa și mi-a răspuns o doamna care ma făcut ca pe o albie de porci ... (vezi toată discuția)
Anulare șomaj tehnic pfa bună ziua. am sunat la pitești sa ... Badiu Adrian Badiu Adrian Anulare șomaj tehnic PFA Bună ziua. Am sunat la Pitești sa ma interesez de ce nu primesc banii jomaj tehnic pfa și mi-a răspuns o doamna care ma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am un pfa ptr care am încasat șomaj tehnic pe octombrie, ... bobinatorul bobinatorul Bună ziua. Am un PFA ptr care am încasat șomaj tehnic pe octombrie, noiembrie și decembrie și pe luna februarie mi sa anulat ptr ca am declarat ... (vezi toată discuția)