avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Am un PFA ptr care am încasat șomaj ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Am un PFA ptr care am încasat șomaj tehnic pe octombrie, ...

Bună ziua. Am un PFA ptr care am încasat șomaj tehnic pe octombrie, noiembrie și decembrie și pe luna februarie mi sa anulat ptr ca am declarat încasări 0 asta a fost răspunsul celor din Arges la telefon spunând ca o sa d-au toți banii înapoi ca m-am complăcut în situația asta și am trăit pe banii lor fără sa mai muncesc. Menționez ca sunt taximetrist și lucram de noapte iar acum nu mai iese nimeni noaptea și am o problema de sănătate care nu îmi permite riscul sa ma îmbolnăvesc de covid. Am anevrizm aortic toracic aorta dilatata 5centimetri care necesita operație pe cord deschis. Bănuiesc ca nu ii interesează și problemele de sănătate. Acum nu știu ce sa fac dacă mai plătesc impozit, cas, sănătatea ptr banii încasați. Sunt stresat și tot stau pe gânduri la ce răspuns mi-a dat doamna de la Pitești prin tel ca nu ne mai saturam de pomeni și ca o sa d-au toți banii înapoi și o sa ma trezesc cu controale plus amenzi. Am crezut ca îmi sta inima când urla la mine și ma gândesc ca nu am curaj sa ma operez acum la ce nebunie e în spitale plus ca am înțeles ca statul nu decontează nimic din plata operației care ar costa 10000euro. Asa ca dacă mor nu le mai plătesc nimic și scap și de controale.

Alte discuții în legătură

Anulare șomaj tehnic pfa bună ziua. am sunat la pitești sa ... Badiu Adrian Badiu Adrian Anulare șomaj tehnic PFA Bună ziua. Am sunat la Pitești sa ma interesez de ce nu primesc banii jomaj tehnic pfa și mi-a răspuns o doamna care ma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am sunat la pitești sa ma interesez de ce nu primesc ... Badiu Adrian Badiu Adrian Bună ziua. Am sunat la Pitești sa ma interesez de ce nu primesc banii jomaj tehnic pfa și mi-a răspuns o doamna care ma făcut ca pe o albie de porci ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic pfa Badiu Adrian Badiu Adrian Bună seara. Am o mare problema cu somajul tehnic primit ptr un PFA. Astăzi am sunat sa întreb de ce nu am primit somajul pe luna februarie și mi-a răspuns ... (vezi toată discuția)