avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizații CAEN 4791
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizații CAEN 4791

Bună ziua,

Mi-am deschis un SRL, cod Caen 4791, sediu social într-un apartament de bloc, fără activitate comerciala la sediu. Fără punct de lucru.

Vreau sa vând online detergenti, cosmetice, produse de menaj, baterii, papetărie, textile, decorațiuni.

Ideea este ca la inceput, pentru câteva luni de zile, nu vreau sa lucrez cu stocuri și doar în sistem de precomanda. Nu vreau sa plătesc pentru un depozit în momentul de fata.

Îmi puteți spune va rog de ce autorizații și avize am nevoie, adică primărie, dsv, dsp, isu, mediu.

Multi îmi spun ca aceasta este desfășurare activitate la terți, sau ceva de genul și nu am nevoie.

Multi îmi spun ca daca nu vând alimente nu am nevoie de nici o autorizație din cele prezentate anterior. Doar dacă vând alimente trebuie sa ma autorizez dsv, dsp și apoi primărie.

Multumesc anticipat tuturor celor care vor veni cu un răspuns la aceasta solicitare.

Numai bine.

Alte discuții în legătură

Avize magazin online Gabi Trinca Gabi Trinca Salutare. Urmeaza sa imi deschid un magazin online (CAEN 4791) cu activitatea desfasurata la terti. Produsele comercializate o sa fie sub forma unor cutii de ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat constatator cu activitate la terti pt cod caen 4791 srl_d popescuteo popescuteo buna ziua, astazi am fost la Registrul comertului sa declar activitate la terti pt cod caen 4791( comert prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)
Pot vinde torturi, prajituri, cornuri? Paul Adrian Paul Adrian Buna ziua..Pot vinde torturi ,prajituri,cornuri doar la comanda,prin telefon sau website ul pe care il dețin pe codul caen 4791 ?avand obiect principal de ... (vezi toată discuția)