avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua, tuturor ! Sunt interesat sa gasesc un ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua, tuturor ! Sunt interesat sa gasesc un avocat cu sau ...

Buna ziua, tuturor ! Sunt interesat sa gasesc un avocat cu sau fara cabinet de avocatura in judetul Constanta mediul rural ( Lazu, Agigea, Movilita, Topraisar, etc..), in vederea mutarii sediului societății de pe urban pe rural. Menționez ca firma este cu balanta "0". As aprecia efortul fiecăruia dintre dumneavoastra, care ma poate ajuta macar cu o informatie in acest sens, va mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 3 Aprilie 2021
In forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare decizie pensionare danielgixi danielgixi Buna ziua,un avocat in Constanta ptr deschiderea unui proces cu Casa de pensii Constanța îmi poate recomanda cineva?Va mulțumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa imi recomandati un avocat specializat in ... Arcadiavegas Arcadiavegas Buna ziua, as dori sa imi recomandati un avocat specializat in dreptul muncii - este vorba despre discriminare pe criterii de virsta, multumesc. (vezi toată discuția)
Caut consilier juridic sau avocat pentru probleme legate de salarizare. APITG APITG Buna ziua ! Am nevoie de un consilier juridic pentru probleme legate de salarizare si majorare salariala. As fi interesat sa fie din judetul Suceava. Va rog ... (vezi toată discuția)