avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara!În urma unei dezmembrări al unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara!În urma unei dezmembrări al unui teren,au rezultat ...

Bună seara!În urma unei dezmembrări al unui teren,au rezultat 20 de parcele de aprox. 500mp fiecare,străbătute de un teren de 1890mp,care ar fi trebuit sa ofere accesul la fiecare parcela în parte.Dupa dezmembrare acest teren de 1890 mp a rămas la o persoana fizica,aceasi care a și vândut parcelele.Acest teren de 1890mp are 8 drepturi de servitute gravate pe el,fiind singura cale de acces la proprietari.In PUG ar apărea ca fiind drum privat.
Acum o sa va explic ce probleme intampinam:
Terenul(drumul)a fost vândut unei societăți comerciale,S.C fiind radiata în 2013 în urma unui faliment.In dosarul falimentului acest teren de 1890mp nu a fost introdus de către lichidatorul judiciar la masa credala,rămânând în proprietatea S.C.In prezent acest teren apare la Cadastru în proprietatea firmei care a fost radiata în 2013.Nu știu încă a cui a fost vina,de ce nu a fost introdus în dosarul falimentului,fiind în proprietate al SC din 2007.
Noi,cei 20 de proprietari ai parcelelor dorim sa l cumpărăm,dar nu avem de la cine(firma fiind radiata în 2013),întrebarea mea este:
Cum reușim sa scoatem acest teren(la lumina)de la firma radiata în urma unui proces de faliment încheiat!?!?!?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună seara!În urma unei dezmembrări al unui teren,au rezultat ... Petrescudoru Petrescudoru Bună seara!În urma unei dezmembrări al unui teren,au rezultat 20 de parcele de aprox. 500mp fiecare,străbătute de un teren de 1890mp,care ar fi trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute sau... escret76 escret76 Buna ziua! Am cumparat un teren pe care am ridicat o constructie cu aprobarea primariei, am intabulat-o, etc, iar ulterior cand am vrut sa bag gazele mi s-a ... (vezi toată discuția)
Drum de acces privat ionbota ionbota Buna ziua! Am un teren,intravilan,cu iesire la strada cu latimea de 18m si lungime de 180m. Vecinul meu a intocmit un PUZ ,aprobat de Consiliul ... (vezi toată discuția)