avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Impreuna cu tatal meu, am deschis firma de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Impreuna cu tatal meu, am deschis firma de transport ...

Buna ziua! Impreuna cu tatal meu, am deschis firma de transport marfa. Avem amandoi 50%-50%. Amandoi administratori si in plus, el este si soferul iar eu Managerul de Transport. Intrebarea mea este: Ne trebuie contract de munca ? Eu vreau sa ma angajez, si nu stiu daca pot, tinand cont ca momentan sunt angajata la firma mea. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 5 Aprilie 2021
Manager de transport inseamna o persoana fizica angajata a unei intreprinderi sau, in cazul in care respectiva intreprindere este persoana fizica, chiar persoana in cauza sau, in cazul in care se prevede in mod expres, o alta persoana fizica desemnata de intreprinderea respectiva prin contract si care conduce permanent si efectiv activitatile de transport ale intreprinderii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! eu impreuna cu sotia detinem o firma de transport,unde ... Emanym Emanym Buna ziua! Eu impreuna cu sotia detinem o firma de transport,unde suntem ambii angajati ca si soferi. Intrebarea este daca sotia poate fi Manager de ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma de transport alternativ nelutza nelutza Vreau sa deschid o firma ptr transport alternativ. Ca manager de transport va fi desemnata o alta persoana iar ca sofer la fel o alta persoana. Se poate acest ... (vezi toată discuția)
Manager transport marfă întreprindere pfa Livia Gabriela Livia Gabriela Bună seara, Pentru eliberarea licenței de transport marfă, pentru o întreprindere PFA, unde administrator este tatăl meu, manager de transport poate fi ... (vezi toată discuția)