avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Am o intrebare mama mea a murit in urma cu 3 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Am o intrebare mama mea a murit in urma cu 3 ani din ...

Buna ziua.Am o intrebare mama mea a murit in urma cu 3 ani din cauza unui electrosoc.De la stalpul de curent de pe strada a cazut un fir de inalta tensiune pe casa vecinei ea mergand pana acolo a pus mana pe balustrada si a fost electrocutata a murit pe loc.Mentionez ca in aceea noapte a fost furtuna,imediat dupa decesul mamei au venit cei de la electrica si au reparatla 10 minute dupa ce a murit.Intrebarea mea este cine se face vinovat?Si cum putem cere despagubiri.Am platit un avocat care dupa 2 ani de asteptare a spus ca nu mai putem face nimic,cred ca l-au cumparat electrica.

Alte discuții în legătură

Care este modalitatea (procedeul) evaluarii unei bovine niotin niotin Care e procedeul de evaluare a unei bovine electrocutate datorita unor fire electrice cazute de pe stalpii de inalta tensiune in vederea solicitarii cererii de ... (vezi toată discuția)
Cablurile electrice care traverseaza proprietatea mea oblic pot ... Pascal3212 Pascal3212 Cablurile electrice care traverseaza proprietatea mea oblic pot fi mutate pe cablul dintre cei doi stalpi (fara a fi prinse direct de stalp(i)?) Casa vecinului ... (vezi toată discuția)
Cine se face vinovat de moartea unui tanar,intr-o baza de agrement viog viog „Duminica 01.07.2012 Gongan Alexandru, impreuna cu parintii si iubita, au plecat la pescuit la TREI LACURI. In jurul orei 9:50 Alexandru a atins firele ... (vezi toată discuția)