avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cine se face vinovat de moartea unui tanar,intr-o baza ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cine se face vinovat de moartea unui tanar,intr-o baza de agrement

„Duminica 01.07.2012 Gongan Alexandru, impreuna cu parintii si iubita, au plecat la pescuit la TREI LACURI. In jurul orei 9:50 Alexandru a atins firele de inalta tensiune aflate la o distanta mica de la pamant ( din cate am inteles o tensiune de 110.000 de volti) si a fost electrocutat. Scenele ce au urmat au fost ingrozitoare. Alex a cazut la pamant si a fost incostient pret de cateva minute dupa care si-a revenit. Alex a fost transportat la spitalul din Campia Turzii cu masina personala fiind constient timp de 2-3 ore. La spitalul din Campia Turzii i s-a acordat primul ajutor in caz de arsuri dupa care a fost transportat la Targu Mures cu elicopterul iar de acolo la Bucuresti. Medicii din Bucuresti ne-au adus la cunostinta gravitatea starii lor spunandu-ne ca Alex nu mai are nici o sansa de supravietuire, avand arsuri de gradul 3 si 4 pe 98 % din suprafata corpului. A rezistat pana joi 05.07.2012 ora 14.35.A murit la varsta de 21 de ani”, a precizat o persoană din anturajul tânărului.

Tânărul a fost înmormântat ieri. Din câte se pare, nu este primul caz de acest gen! Probabil, organele competente ar trebui să verifice situaţia firelor de înaltă tensiune din zonă, pentru a preveni astfel de accidente mortale.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 19:28, 19 Iulie 2012
Vinovat este administratorul bazei de agrement.
Stimat forumist,

Achiesez la răspunsul anterior, sfătuindu-vă, pe lângă demersurile pe care le veți face în cercetarea penală/urmărirea penală să formulați inclusiv pretenții financiare.

Atenție, prin administrator ar trebui să înțelegeți - dacă este cazul - inclusiv o persoană juridică, o societate comercială.

Din câte cunosc, în astfel de cazuri, se poate declanșa, la scurt timp, urmărirea penală in rem și vă puteți apăra toate drepturile ca părți vătămate, părți civile.

În mod clar vă recomand să consultați un avocat.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce raspundere am eu daca hotul care fura de la mine moare curentat pe proprietatea mea? Aurica TRUTA Aurica TRUTA Am o proprietate formata din casa, garaj si gradina, situate intr-o zona unde exista multi oameni fara serviciu. Eu nu locuiesc acolo. Saptamana trecuta mi s-a ... (vezi toată discuția)
Cand realitatea pare fictiune... Radu Gabrian Radu Gabrian [i]1.Plimbarea de la un spital la altul :[/i] La o ora tarzie din noapte este apelata telefonic ambulanta pentru a ajuta un cardiac \"aflat in plin ... (vezi toată discuția)
Sunt vechi, domnule! ... or fi ele vechi da's bune! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Caragiale despre medalia de merit[/b] Omul acesta, Caragiale! Doamne! De ce ai pus atata intelepciune, umor si bun simt in capul sau mustacios? ... (vezi toată discuția)