avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna, am facut testul rapid de vaccinare Sarscov2 si ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna, am facut testul rapid de vaccinare Sarscov2 si am iesit ...

Buna, am facut testul rapid de vaccinare Sarscov2 si am iesit pozitiv. La locul de munca asa nu pot merge, angajatorul are dreptul sa ma plateasca inrtr un procent oarecare? Sau sa anunt medicul de familie?Ce pasi ar trebui sa urmez? Am simptome usoare, nu am febra, nici dureri de cap, gat, muschi, nimic, doar pierdere de miros.
Astept raspuns,
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:35, 8 Aprilie 2021
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca testul rapid facut este facut in ambulanta, in urma anuntului la 112, sau la UPU, el este valabill si veti fi inregistrat la DSP, ca infectat cu Sars-cov-2.

Daca nu e asa, puteti suna sa va testeze oficial.

DSP va lua legatura cu dvs., pentru ancheta epidemiologica. Trebuie sa anuntati si medicul de familie, care va va monitoriza, in perioada de izolare.

Se acorda concediu medical, de catre medicul de familie, platit 100%.
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2021
latka, utilizator
Anuntati medicul de familie care va anunta la randul sau DSP. Veti intra 14 zile in izolare. Nu veti avea voie sa parasiti imobilul. Zilnic vor veni sa va verifice daca sunteti in imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga angajatorul sa am test negativ după ce am efectuat ... Pmpmpreda Pmpmpreda Ma poate obliga angajatorul sa am test negativ după ce am efectuat perioada legală de izolare fiind confirmată pozitiv Covid-19. Cadrul legal as vrea sa il ... (vezi toată discuția)