avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am obtinut in instanta urmatoarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am obtinut in instanta urmatoarea incheiere: “ Solutia ...

Buna ziua!
Am obtinut in instanta urmatoarea incheiere:
“ Solutia pe scurt: În baza art. 111 din OUG nr. 195/2002 admite cererea formulată de S. R.-F., şi dispune acordarea exercitării dreptului de a conduce un autovehicul pe drumurile publice cu 30 de zile, începând cu data de 06.04.2021, dar nu mai târziu de data rămânerii definitive a hotărârii. Cu drept de apel odată cu fondul. Soluţia cu privire la dreptul de a conduce vehicule va fi adusă la cunoştinţa IPJ Bacău. Pronunţată în şedinţă publică, azi 06.04.2021. “
Intrebarea mea ar fi: pot conduce incepand de la aceasta data? Sau trebuie sa ma prezint la judecatorie in vederea ridicarii unei copii ale sentintei?

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat antonpopescucristian antonpopescucristian buna ziua. am si eu nevoie de un sfat in speta mea daca se poate. in luna ianuarie 2011 mi s-a retinut permisul de conducere in jud ialomita pentru viteza. am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal art 336 ,intocmit in septembrie 2014 lazarescupaul lazarescupaul Exista posibilitatea sa recuperez permisul pina la aflarea sentintei? (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto stefan-emil stefan-emil Buna ziua.,am primit urmatoarea instiintare de la politie-serviciul rutier; ,,Avand in vedere Sentinta Penala nr.xxx/17.05.2016,definitiva la 31.05.2016 a ... (vezi toată discuția)