avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DOSAR PENAL ART 336 ,INTOCMIT IN SEPTEMBRIE 2014
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DOSAR PENAL ART 336 ,INTOCMIT IN SEPTEMBRIE 2014

Exista posibilitatea sa recuperez permisul pina la aflarea sentintei?
Permisul nu, am vazut insa in tara instante de judecată învestite cu soluţionarea cauzei, care admit cererea privind încuviinţarea exercitării dreptului de circulaţie pe drumurile publice, formulate in temeiul art.111 al.6 din O.U.G. 195/2002 si dispun încuviinţarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, conform categoriei pentru care ati obţinut dreptul, pe o perioadă de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare dovada cu drept de circulație RalucaDas RalucaDas Buna seara! M am confruntat cu 2 dosare penale. 1- circulând cu numerele provizorii expirate 2- circulând cu dovada expirata de 1 zi, ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere la 30 de zile. GYOGYO GYOGYO Buna seara.Mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile,fiindca am condus o masina radiata cu nr.strain.Judecatoria a dat hotarirea definitiva ca neinceperea ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu dovada expirata de 3 zile Madalin s Madalin s Am fost oprit de politie si aveam dovada expirata de 3 zile .depusesem cererea de prelungire si fusese aprobata dar nu am ajuns sa vizez dovada.Ce mi se poate ... (vezi toată discuția)