avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, A avut loc un incident in Romania la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, A avut loc un incident in Romania la o clinica medicala ...

Buna ziua,
A avut loc un incident in Romania la o clinica medicala unde am efectuat analize de sange pentru prima data; deobicei efectuez analizele in alta locatie dar nu am gasit disponibil.
Cea care a recoltat nu a gasit o vena principala si a luat dintr-o alta.
Ideea este ca mana mi s-a invinetit extrem de tare si ma doare inca locul, la 5 zile dupa incident.
Am transmis reclamatia clinicii, impreuna cu pozele, insa raspunsul lor nu este deloc multumitor, indreapta mai mult acuzatii spre mine...
Ce as putea face in acest caz? Eu il consider vatamare corporala din culpa sau malpraxis.
Imi pare rau ca nu pot atasa pozele.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Alte despagubiri pentru accident? kate16 kate16 Buna ziua, Acum doua luni am avut un accident cu masina, era noaptea, ceata foarte densa, vizibilitatea extrem de redusa, drum fara marcaj, urma o curba fara ... (vezi toată discuția)
Rinoplastie nereusita, malpraxis Dyana909 Dyana909 Buna ziua, in urma cu 45 de zile am facut o rinoplastie. Doctorul m-a cusut prost, am o nara mai sus, una mai jos si cusatura de la baza nasului e stramba. ... (vezi toată discuția)
Cercetat pentru conducerea sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa marem marem Salut. In urma cu 1 saptamana, un prieten, sofer pe tir a avut un accident. Din evenimentul rutier a rezultat doar pagube la autovehicul si el a scapat doar cu ... (vezi toată discuția)