avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Va rog spuneti-mi ce inregistrari trebuie sa fac si ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Va rog spuneti-mi ce inregistrari trebuie sa fac si ce acte trebuie sa intocmesc?

Buna ziua
O organizatie nonprofit - CAR, fara activitate economica de la inceput si fara salariati. A fost infiintata de un sindicat dar, are personalitate juridica separata, se lichideaza. In balanta sunt urmatoarele conturi cu sold, in urma restituirii fondului si incasarii imprumuturilor::
101 - 850 lei
106 - 312 lei
121 - 10 lei
5311 - 1.172 lei
DC - 1.172 lei
Mai trebuiesc achitate niste cheltuieli cu lichidarea. Au fost inaintate actele la judecatorie pentru stergerea din registrul asociatiilor si fundatiilor.
Va rog spuneti-mi ce inregistrari trebuie sa fac si ce acte trebuie sa intocmesc? Bilantul contabil de lichidare cand se intocmeste si unde se depune?
Va multumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Note bilant de lichidare si declaratia 101 de lichidare Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Am urmatoarea situatie inainte de partajul activului net: 1012 sold C - 3600 lei 106 sold C - 2895,78 lei 1061 sold C - 720 lei 117 sold D - 5188.18 121 ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma aflata in dizolvare michelle2000 michelle2000 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am de facut inregistrarile de inchidere ale unei firme iar in momentul de fata mai am in balanta ... (vezi toată discuția)
Bilant si raport lichidare societate comerciala claudia david claudia david Va rog sa imi spuneti ce inregistrari trebuie sa fac pt a obtine balanta finala la o societate care se lichideaza. Balanta actuala: pierdere 7359, rezultat ... (vezi toată discuția)