avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Întrebarea e în legătură cu tichetele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Întrebarea e în legătură cu tichetele de vacanta. ...

Bună ziua. Întrebarea e în legătură cu tichetele de vacanta. Soțul s-a angajat la scoala (instituție de invatamant) în luna decembrie 2020. As vrea sa știu dacă beneficiază de tichetele de vacanta pentru anul în curs. Si când pot fi eliberate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:09, 7 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cuantumul acordat salariaților, sub forma voucherelor de vacanță se stabilește, în condițiile legii, de către angajatori proporțional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, o angajata(institutie publica) a intrat in concediu crestere copil din mai. si nu stiu daca beneficiaza de vouchere de vacanță, pe anul in curs. - ... (vezi toată discuția)
Voucher vacanta Cata.ion Cata.ion Am lucrat intr o institutie publică pana pe 1 septembrie iar in data respectiva m am mutat in alta localitate, si de la primul loc de munca imi spune că ... (vezi toată discuția)
Lucrez 4 ore pe zi în învățământ voucher cât am dreptu ... Vioara bacanu Vioara bacanu Lucrez 4 ore pe zi în învățământ voucher cât am dreptu 1450 sau 720? (vezi toată discuția)