avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Operararea corecta in registrul jurnal de incasari si ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Operararea corecta in registrul jurnal de incasari si plati: indemnizatia de somaj tehnic?

Buna ziua!

Am o intreprindere individuala si urmatoarea intrebare pentru operararea corecta in registrul jurnal de incasari si plati:
indemnizatia de somaj tehnic primita de societate reprezinta venit impozabil? dar cheltuielile cu salariul si contributiile pentru salariat (din perioada somajului tehnic) reprezinta cheltuieli deductibile?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Acte lunare intreprindere individuala IzabelaMaria IzabelaMaria Bună dimineața! Mi am deschis recent o intreprindere individuala, nu am angajați. Vă rog să îmi spuneți dacă îmi trebuie contabilă? Ce ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)
Angajare si intreprindere individuala daniel_brezai daniel_brezai Buna ziua, doresc o solutie la urmatoarea problema. Un administrator retea, este angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata la o societate. In ... (vezi toată discuția)