avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bolnav de schizofrenie Buna ziua, Sora vecinei mele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bolnav de schizofrenie Buna ziua, Sora vecinei mele este bolnava de schizofrenie paranoida ...

Buna ziua,
Sora vecinei mele este bolnava de schizofrenie paranoida si face scandal permanent. vecina a dechis proces pentru punere sub interdictie dar stupoare: legea sănătații mintale este neconstituțională în integralitate. Mai mult, bolnava a ajuns la spital pentru ca a vrut sa dea foc casei însă doctorii nu pot dispune internarea nevoluntară tot pe același motiv: lipsa baza legală.
va rog un sfat: ce se poate face in acest caz pentru ca bolnava sa fie internata permanent intr-o unitate specializată? (vecina mea e disperată si nu mai stie ce sa facă)
va rog un sfat legal, multumesc

Alte discuții în legătură

Internare bolnav cronic schizofrenie Mihaita Avram Mihaita Avram Sora mea a fost diagnisticata din anul 2002 cu schizofrenie paranoida si a fost internata de multe ori pentru cateva saptamani in diferite spitale de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sora mea este diagnosticata cu schizofrenie paranoida. ... MarinelaMateescu MarinelaMateescu Buna ziua, Sora mea este diagnosticata cu schizofrenie paranoida. Nu accepta diagnosticul si refuza tratamentul. Locuieste singura in casa parintilor, acestia ... (vezi toată discuția)
Buna seara. situatia mea e putin mai delicata dar sper ca cineva ... Tahan Tahan Buna seara. Situatia mea e putin mai delicata dar sper ca cineva sa ma poata indruma sau sa imi poata oferi cateva sfaturi in legatura cu situatia pe care o ... (vezi toată discuția)