avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aș dori să mi desfășor activitatea individual tip ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aș dori să mi desfășor activitatea individual tip afterschool.

Buna ziua ! Până în iunie îmi desfășor activitatea într-un Centru de zi sponsorizat de primărie în urma unui contract de prestări servicii in domeniul educațional (dețin și un PFA in acest domeniu ) . Din iunie îmi expiră contractul cu acea primărie și aș dori să mi desfășor activitatea individual tip afterschool . De ce acte as avea nevoie și ce pași trebuie sa urmez . ?
As dori un sfat de specialitate daca se poate . Va mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am un pfa in domeniul educațional Magda77? Magda77? Buna ziua ! Am un PFA in domeniul educațional și am încheiat un contract cu o primărie care are în subordine un Centru de Zi tip afterschool unde îmi ... (vezi toată discuția)
Program - sustinere elevi la liceu de catre un ong the changes the changes Program - sustinere elevi la liceu Suntem un ONG care doreste sa sustina elevi clasa a 8-a din zone rurale pe perioada liceului. Vom sustine financiar ... (vezi toată discuția)
Lucru fara contract Mihaela2456 Mihaela2456 In urma unui anunt in cardrul unui campus de student am aplicat pentru postul de AR. In urma prestarii serviciilor specifice remuneratia consta in 15% reducere ... (vezi toată discuția)