avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Dețin un PFA în domeniul cultural și sunt membru ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Dețin un PFA în domeniul cultural și sunt membru fondator ong

Dețin un PFA în domeniul cultural și sunt membru fondator într-o asociație culturală. Din punct de vedere legal, pot exista probleme în cazul în care eu îmi desfășor activitatea de PFA pe baza unui contract de prestări servicii și continui activitatea cu ONG-ul, în același domeniu ?
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:44, 21 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fără probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic al unui srl/ membru fondator al unei asociatii adrianacatalina adrianacatalina Buna ziua! Daca sunt asociat unic al unei societati comerciale, pot sa fiu si membru fondator al unei asociatii in acelasi dmeniu de activitate? (vezi toată discuția)
Membrii fondatori al unui ong care sunt si pfa si srl ioananicoleta89 ioananicoleta89 Buna ziua, Caut un raspuns la urmatoarele intrebari : - Pot fi membru fondator a unui club sportiv si sa detin si un PFA ( cu un total alt cod CAEN- ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie culturala carmen165 carmen165 Buna ziua, doresc sa infiintez o asociatie culturala care sa aiba ca membri pe mine, sotul meu si intreprinderea familiala pe care o detinem ( ce ne are ca ... (vezi toată discuția)