avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Membrii fondatori al unui ONG care sunt si PFA si SRL
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Membrii fondatori al unui ONG care sunt si PFA si SRL

Buna ziua,

Caut un raspuns la urmatoarele intrebari :
- Pot fi membru fondator a unui club sportiv si sa detin si un PFA ( cu un total alt cod CAEN- domenii total diferite) si din impozitul pe venit al PFA-ului sa redirectionez acei 3,5%?
- Dar daca detin un SRL ( din cate am aflat se pot redirectiona 20% din impozitul pe profit catre un ONG) mai pot fi membru fondator al acelui ONG? LA fel, domenii total diferite.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:19, 20 Noiembrie 2024
Da, puteti fi membru fondator .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic/ administrator si membru asociatie ABOGDAN1 ABOGDAN1 Buna ziua ! As dori sa infiintez o asociatie sportiva si un club de karting . As dori sa stiu , daca , ca aociat unic si administrator al unei societati , pot ... (vezi toată discuția)
Ong - conflict de interese TreesCoding TreesCoding Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: Context: De curand a fost infiintat un ONG. O parte dintre membrii fondatori ocupa si functii de conducere in ... (vezi toată discuția)
Un ong poate fi asociat fondator al unei firme? romyyy romyyy Buna ziua, as dori sa stiu: 1. daca o asociatie culturala poate fi membru fondator al unei firme (SRL) de consultanta (cod CAEN 7022)? 2. ce avantaje si ce ... (vezi toată discuția)