avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea 130 din 15 iulie 2020
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea 130 din 15 iulie 2020

Legea 130 din 15 iulie 2020 va rog un raspuns parintii mei au fost deportati am depus dosarul la agentie dar din auzite am Inteles ca trebuia sa fac dosare separate pe anbii parintii desi am depus si certificatul de casatorie al parintilor mei deocamdata nu am primit raspus de la agentie si plati si intrebarea da ca tre..sa depun dosare separate sau ramane valabil un singur dosar pe ambii parinti?? va multumesc frumos
Ultima modificare: Duminică, 11 Aprilie 2021
petricapetrica, utilizator

Alte discuții în legătură

Care este valoarea ce se va lua ca referinta pentru cei 50% la ... vstancu vstancu Care este valoarea ce se va lua ca referinta pentru cei 50% la stabilirea acestei compensari lunare pentru copiii deportatilor etc: \"(6) Copilul minor la ... (vezi toată discuția)
Legea 130 din 15 iulie 2020 paris50paris paris50paris Buna ziua am rugamintea daca se poate cu un sfat a aparut legea 130 din 15 iulia 2020 ptr. pensie de urmasi Intrebarea da ca eu am renutat la mostenire din ... (vezi toată discuția)
Unde se depune dosarul pentru drepturile copiilor celor deportati ... USTURO  RODICA USTURO RODICA Unde se depune dosarul pentru drepturile copiilor celor deportati în URSS BULGARIA ? TATĂL MEU A MURIT CU 2 ANI ÎN URMA ȘI AM AUZIT CA PRIN IULIE ... (vezi toată discuția)