avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cumparare vehicul cu buletin provizoriu.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cumparare vehicul cu buletin provizoriu.

Buna ziua, sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate si am venit la studii la universitate in romania prin programul romani de pretutindeni si sunt scutit de taxa pe toata durata studiilor, si din acest motiv nu pot sa eliberez decat Carte de identitate PROVIZORIE pentru ca daca scot buletin normal sunt obligat sa platesc taxa la facultate, pe c.i provizorie am adresa de caminul studentesc in care stau. Intrebarea mea este daca pot sa cumpar o masina cu acest buletin PROVIZORIU sau este obligatoriu un buletin normal?!
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2021
S.dahmash, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajare doar cu pasaportul alexandu823 alexandu823 Buna ziua, Un cetatean moldovean care a obtinut cetatenia romana si si-a facut pasaport cu domiciliul in strainatate, se poate angaja legal doar cu pasaportul ... (vezi toată discuția)
Angajare în românia RodicaCostas RodicaCostas Buna ziua, sunt din Republica Moldova, am dublă cetățenie (moldovenească și română). În timpul studiilor am figurat cu buletin provizoriu cu ... (vezi toată discuția)
Pasaport/buletin raduaw raduaw Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)