avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce inseamna mai exact aceasta solutie? Tip solutie: ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce inseamna mai exact aceasta solutie? Tip solutie: Admite in ...

Ce inseamna mai exact aceasta solutie?
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Respinge contestatia la executarea silită însăşi, ca tardiv formulată. Admite în parte contestaţia la executare împotriva încheierii de actualizare a creanţei din data de 15.02.2020 şi somaţiei imobiliare din data de 15.02.2020. Anulează încheierea de actualizare a creanţei din data de 15.02.2020 emisă în dosarul execuţional nr. ... al SCPEJ ..... şi, în consecintă, anulează în parte somaţia imobiliară din 15.02.2020 cu privire la suma de 2164,26 lei, reprezentând actualizarea creanţei. Respinge cererea de restituire a taxei judiciare de timbru, ca neîntemeiată. Executorie. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 4
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:52, 14 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati formulat târziu contestatia, asa ca sunteti bun de plata, dar v-a scutit de suma solicitata in plus fata de ce datorati, adica acea actualizare a creantei.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator
multumesc! sa inteleg ca se va relua procedura de somatie imobiliara?
Are vreun rost sa fac apel? In aceasta faza, am sanse sa negociez cu executorul suma de plata, in sensul reducerii acesteia (nu pot plati integral)?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu cred ca va mai someaza inca o data, cata vreme, somatia aia e anulata doar in parte pt suma aia de 2164.
daca ati depus tardiv contestatia, nu are rost sa faceti apel.
ce suma datorati ?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator
in jur de 9500 euro

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce inseamna mai exact aceasta solutie? solutia pe ... alina.iacobg alina.iacobg Buna ziua, ce inseamna mai exact aceasta solutie? Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată, în sensul că: Admite în ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu ce spune decizia aceasta crapu70 crapu70 Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Respinge exceptia netimbrarii. Respinge exceptia tardivitatii. Admite,in parte, contestaţia la ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut cu garantie imobiliara mof mof Am dat cu titlu de contract de imprumut cu garantie imobiliara (incheiat la un notar public ), bani unei persoane fizice. Pt ca nu a vrut sa-mi de-a banii ... (vezi toată discuția)