avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua Spuneți-mi va rog care este baza legala pt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua Spuneți-mi va rog care este baza legala pt a încheia ...

Bună ziua
Spuneți-mi va rog care este baza legala pt a încheia două contracte diferite având același obiect, părțile contractelor fiind diferite
Situația este următoarea
Pe rolul tribunalului este un dosar in faza de apel pt custodia unui copil de 2 ani si 9 luni
Având în vedere ca judecătoria in prima faza nu a dat curs solicitării tatălui de a duce copilul la creșă si de a l scoate de la creșă, cei de la creșă s au gândit sa încheie si cu acesta in contract de furnizare servicii pt a-i facilita acestuia accesul la copil si implicit pt a l scoate pe acesta de la creșă neavând acordul meu scris.
Menționez ca in urma cu 3 săptămâni pe numele acestuia s a emis si un ordin de protecție pt fapte de violenta săvârșite in prezenta minorului.
Mulțumesc pentru răspunsuri

Alte discuții în legătură

Bună ziua o sa va prezint pe scurt situația in care ma aflu. ... AliDan28 AliDan28 Bună ziua O sa va prezint pe scurt situația in care ma aflu. Sunt in proces pt custodia copilului minor, cu tatăl acestuia. Copilul este înscris la ... (vezi toată discuția)
In cazul in care exista custodie comuna, poate sa retraga tatal ... alina5ram alina5ram in cazul in care exista custodie comuna, poate sa retraga tatal copilul de la cresa fara acordul mamei? (vezi toată discuția)
Proces custodie georgi2006 georgi2006 Buna seara. Numele meu este Georgiana si sunt din Bucuresti. Sunt casatorita in Romania cu un cetatean turc cu care am un copil in varsta de 7 ani nascut in ... (vezi toată discuția)