avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Am avut un fost angajat care a cistigat un proces ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Am avut un fost angajat care a cistigat un proces inpotriva noastra ...

Am avut un fost angajat care a cistigat un proces inpotriva noastra in 2014 dar noi nici nu am stiut de proces si nici de faptul ca a cistigat acum am aflat cind am bagat firma in insolventa , daca angajatul nu a cerut acesta suma in 3 ani si nici nu ne-a anuntat suntem inca datori catre el sau a aparut prescriptia datoriei acesta fiind deja mai veche de aproape 6 ani
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 20:33, 21 Aprilie 2021
Care este intrebarea dumneavoastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma radiata Gusa Maria Gusa Maria Buna ziuaa,Am avut o firma a dizolvato registru în 2011,eu nu am fost anunțata si am lucrat pe ia pina in 2014,Sefa anaf cind a aflat in 2014 ma luat si ma ... (vezi toată discuția)
Numirea unui lichidator pentru radierea unei societati dupa 2 ani de la hoatararea judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru dizolvarea societati ciuspirel ciuspirel In urma cu aproximativ 2 ani de zile ANAF ma scoate cu datorii de 27de milioane creante la stat,pentru neplata unor taxe penru asigurare,carte de munca ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie creditul? anul acesta sau in 2018? badcatro badcatro in 2008 am luat un credit de nevoi personale pe 10 ani. in anul 2011,luna noiembrie banca a cerut executarea silita a creditului.i s-a incuviintat cererea,dar ... (vezi toată discuția)