avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua !varul meu are masina inscrisa pe numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua !varul meu are masina inscrisa pe numele bunicului ...

Buna ziua !varul meu are masina inscrisa pe numele bunicului care a murit .acum varul vrea sa vanda masina dar spune ca nu poate pt ca trebuie sa plateasca 3500 de lei sa faca succesiunea casei (casa nu este pe numele bunicului ci pe al socrului lui ,deci sunt morti amandoi)sa ia el(varul casa pe numele lui si abia dupa sa le dea vanzare-cumparare mamei mele si tatalui lui ...ca apoi sa poata vanda masina .eu stiam ca ar fi putut rezolva treaba asta doar mergand la primarie cu actul de deces ,platind impozitul si scotand fiscalul ...cum este de fapt?va multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:10, 17 Aprilie 2021
varul nu are ce vinde, ca masina nu a e a lui, trebuie sa dezbata succesiunea dupa bunic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în ... Edy2020 Edy2020 Bună ziua. Mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în viata ar dori sa vândă casa, terenurile și pădurea părinților ei. Problema este ca mai au 3 ... (vezi toată discuția)
Dificultate notariala rog de urgenta raspuns AliceHOG AliceHOG Anul trecut mama si un var - fiul surorii mamei, care sora e decedata - au dezbatut la notariatul de unde era bunica (mama mamei mele) mostenirea ramasa de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.suntem o familie, locuim cu mama sotului de 13 ani, sotul ... morosa morosa Buna ziua.Suntem o familie.locuim cu mama sotului de 13 ani,sotul e singur la parinti,socrul a murit acum 10ani.Casa e dobandita prin mostenire de la parintii ... (vezi toată discuția)